• Radno vrijeme
    Pon – pet: 07.00 – 15.00 sati

  • Kontaktirajte nas korisnik041@socskrb.hr

Centar za socijalnu skrb Križevci

SANDUČIĆ POVJERENJA ;-)

                            PRIJEDLOZI :-?

                                                                           PRIMJEDBE :-(

                                     SUGESTIJE :-/

                                                                             POHVALE :-)

Kako bi unaprijedili usluge i komunikaciju sa korisnicima, u skladu s uvođenjem Standarda kvalitete socijalnih usluga, djelatnici Centra za socijalnu skrb Križevci pozivaju korisnike naših usluga da daju povratnu informaciju.

Možete nas kontaktirati putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i poslati Vaše prijedloge, primjedbe, sugestije i pohvale koje ćemo s dužnom pažnjom razmotriti i nastojati odgovoriti na Vaše potrebe.

Isto možete poslati i putem pošte na adresu Centra za socijalnu skrb Križevci; Bana Josipa Jelačića 5, 48 260 Križevci ili osobno ubaciti u naš Sandučić povjerenja u čekaonici u prizemlju zgrade Centra.

Zahvaljujemo na suradnji!

Djelatnici Centra za socijalnu skrb Križevci

PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJA

Pravo na pristup informacijama je pravo korisnika na traženje i dobivanje informacije kao i obvezu tijela javne vlasti da omogući pristup zatraženoj informaciji,

odnosno da objavljuje informacije neovisno o postavljenom zahtjevu kada takvo objavljivanje proizlazi iz obveze određene zakonom ili drugim propisom.