• Radno vrijeme
    Pon – pet: 07.00 – 15.00 sati

  • Kontaktirajte nas korisnik041@socskrb.hr

Centar za socijalnu skrb Križevci

Udruzi odobren trogodišnji program “Hoću, mogu, želim!”

Predsjednik Udruge osoba s invaliditetom Križevci Petar Gatarić te Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku zaključili su dana 09. srpnja 2020. godine Ugovor o dodjeli financijskih sredstava za provedbu prve godine trogodišnjih programa „Razvoj i širenje mreže socijalnih usluga koje pružaju organizacije civilnog društva“ za razdoblje 2020. - 2023.

Udruzi je odobren program pod nazivom „Hoću, mogu, želim!“ u vrijednosti od 150.000,00 kuna, a razdoblje provedbe prve godine programa je od 01. lipnja 2020. do 31. svibnja 2021. godine.

Ciljevi programa su poboljšanje kvalitete života i omogućavanje veće dostupnosti socijalnih usluga osobama s invaliditetom, zaposlene su tri osobe s invaliditetom i vozač koji čine Mobilni tim. Oni će obilaziti korisnike te im pružiti potrebnu pomoć u kući, dostaviti lijekove i ostale potrepštine ili samo provesti neko vrijeme s njima u razgovoru i druženju.

U provođenju navedenih aktivnosti, članovi Mobilnog tima pridržavat će se Uputa za sprječavanje i suzbijanje epidemije COVID-19 (maske, dezinfekcija ruku te mjerenje temperature).

Partneri na projektu su Centar za socijalnu skrb Križevci i Općina Gornja Rijeka.

PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJA

Pravo na pristup informacijama je pravo korisnika na traženje i dobivanje informacije kao i obvezu tijela javne vlasti da omogući pristup zatraženoj informaciji,

odnosno da objavljuje informacije neovisno o postavljenom zahtjevu kada takvo objavljivanje proizlazi iz obveze određene zakonom ili drugim propisom.