• Radno vrijeme
    Pon – pet: 07.00 – 15.00 sati

  • Kontaktirajte nas korisnik041@socskrb.hr

Centar za socijalnu skrb Križevci

Dvodnevna edukacija za stručnjake na temu „Konfliktni brakorazvodi i rad s nedobrovoljnim korisnicima“

20211115 103303

Projektom „SocNet za 5!” želi se ojačati kapacitete stručnjaka za unaprjeđenje usluga za djecu i mlade bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djecu i mlade s problemima u ponašanju te njihove roditelje/skrbnike. S tim ciljem, stručnjaci Udruge  „Djeca prva“ i udruge Hrabri telefon, održali su dvodnevnu edukaciju pod nazivom „Konfliktni brakorazvodi i rad s nedobrovoljnim korisnicima“ namijenjenu stručnjacima Centra za socijalnu skrb Križevci, Koprivnica i Đurđevac, Skloništa za žrtve obiteljskog nasilja Koprivničko-križevačke županije te Udruge Vrtuljak.

Kroz edukaciju stručnjaci su proširili znanje o specifičnostima rada s nedobrovoljnim korisnicima, unaprijedili vještine izgradnje suradnog odnosa između korisnika i stručnjaka, proširili znanje o specifičnostima konfliktnih razvoda te njihovim posljedicama na mentalno zdravlje djece i unaprijedili vještine pružanja podrške djeci i roditeljima tijekom visoko-konfliktnih razvoda.

Projekt „SocNet za 5!“ (UP.02.2.2.06.0408) sufinanciran je sredstvima Europske Unije iz Europskog socijalnog fonda,  kroz Poziv za dostavu projektnih prijedloga „Širenje mreže socijalnih usluga u zajednici – FAZA 1“, šifra poziva za dostavu projektnih prijedloga UP.02.2.2.06.,  objavljenog  23. siječnja 2018. godine.

Centar za socijalnu skrb Križevci je jedan od Projektnih partnera na Projektu „SocNet za 5!“

eu strukturni fondovi

PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJA

Pravo na pristup informacijama je pravo korisnika na traženje i dobivanje informacije kao i obvezu tijela javne vlasti da omogući pristup zatraženoj informaciji,

odnosno da objavljuje informacije neovisno o postavljenom zahtjevu kada takvo objavljivanje proizlazi iz obveze određene zakonom ili drugim propisom.