• Radno vrijeme
    Pon – pet: 07.00 – 15.00 sati

  • Kontaktirajte nas korisnik041@socskrb.hr

Centar za socijalnu skrb Križevci

Radio Križevci i Radio Vrbovec – medijska kampanja u okviru programa „Zajedno za djecu“

U okviru programa „Zajedno za djecu“, provodimo medijsku kampanju s ciljem promocije udomiteljstva.

WhatsApp Image 2021 12 20 at 12.09.55

Zajedno s Udruženjem „Djeca prva“ gostovali smo na Radio Križevcima 20. prosinca 2021. godine, dok su predstavnice partnerskih organizacija Centra za socijalnu skrb Vrbovec i Udruženja „Djeca prva“ gostovale 21. prosinca 2021. na Radio Vrbovcu. Naša ravnateljica Centra za socijalnu skrb Križevci Sanja Jakopović, ravnateljica Centra za socijalnu skrb Vrbovec Irena Martak, psihologinja Helena Rajčić i udomiteljice Tanja Poljak i Nikolina Jelić razgovarale su o udomiteljstvu, programu „Zajedno za djecu“ te su potaknule građane da se jave da postanu udomitelji.

Program „Zajedno za djecu“ financiran je od strane Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Nositelj programa je Udruženje „Djeca prva“, a partneri na programu su Centar za socijalnu skrb Križevci i Centar za socijalnu skrb Vrbovec.

PRAVO NA PRISTUP INFORMACIJA

Pravo na pristup informacijama je pravo korisnika na traženje i dobivanje informacije kao i obvezu tijela javne vlasti da omogući pristup zatraženoj informaciji,

odnosno da objavljuje informacije neovisno o postavljenom zahtjevu kada takvo objavljivanje proizlazi iz obveze određene zakonom ili drugim propisom.